Massages

Het effect van massage

Massage kan lichaam en geest stimuleren en tot rust brengen. De huid, de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel worden gestimuleerd. Dat geeft de bloedcirculatie een oppepper, bevordert de celvernieuwing en zorgt ervoor dat afvalstoffen verwijderd worden. Omdat de gespannen spieren ontspannen raken, stijve gewrichten losser worden komen de zenuwen tot rust, hierdoor ontstaat er een algehele ontspanning een zeer prettig gevoel. Massage helpt bij het in stand houden van collageenvezels, die de huid zijn elasticiteit en stevigheid geven, en brengt rimpels tot staan. De functie van zweet en vetklieren, die de huid doorsmeren en vochtig houden, wordt gereguleerd.

Spieren

Als het bloed sneller stroomt, circuleren ook de belangrijke voedingsstoffen efficiënter.

Spijsvertering

Massage brengt de spijsvertering in beweging, zodat het proces van opname en afvoer verbeterd wordt. Dat helpt bij klachten als constipatie en winderigheid. Het spijsverteringsstelsel reageert snel op stress en de vermindering van angst en spanning, die het gevolg zijn van regelmatige massage, heeft een regulerende werking op de spijsvertering.

Ontspannende massages

Lichaamsmassage (hoofdhuid, armen, buik, benen, voeten en rug)

Duur: ± 45 minuten
Prijs: € 58,00

Thaimassage intensief (hoofdhuid, armen, nek, schouder en rug)

Duur: ± 45 minuten
Prijs: € 58,00

Nek-schouder en rugmassage

Duur: ± 30 minuten
Prijs: € 43,00

Nek-schoudermassage

Duur: ± 20 minuten
Prijs: € 32,00

Rugmassage

Duur: ± 20 minuten
Prijs: € 32,00

Nek-schouder + rugmassage + achterkant benen

Duur: ± 40 minuten
Prijs: € 51,00

Stoelmassage

Duur: ± 20 minuten
Prijs: € 32,00

Shiatsumassage (hoofdhuid, gezicht, decolleté)

Duur: ± 30 minuten
Prijs: € 43,00

Voetreflexmassage

Voetreflexologie gaat ervan uit dat o.a. onze voeten een afspiegeling zijn van ons lichaam. De toestand van de voet (gespannen, slap, pijnlijk, enz.) geeft aanwijzigingen over het functioneren van het lichaam op dat moment. Op onze voeten bevinden zich reflexpunten die via energiebanen (meridianen) corresponderen met de verschillende delen van ons lichaam. Zo kun je d.m.v. massage heel direct de verschillende stelsels en organen beïnvloeden. Deze massage geeft een diep weldadig ontspannend gevoel bij vermoeidheid en stress.

Voetreflexmassage + voetbad

Duur: ± 30 minuten
Prijs: € 43,00

Duur: ± 45 minuten   Prijs: € 58,00

prijswijzigingen voorbehouden